Etapp 1 XCT, Prolog med bergstempo

Etapp 1 XCT, Prolog med bergstempo

Fredag
Den 3 september 2021
Etapp 1, XCT, Prolog med bergstempo, Fredag 3/9
Tävlingens prolog genomförs som bergstempo med individuell start. På seneftermiddagen startar tävlingarna då cyklisterna klättrar uppför berget från liftsstugan i botten av Strutsabacken (välkänd från EM 2016). Backen följs av några snabbåkta stigar fram till målområdet och ger en tävlingstid på omkring fem, tuffa, minuter. Ungdomsklasser (P/F 9-10, F/P 11-12, P/F 13-14 samt U-sport) kör en något kortare distans där serpentinerna i den gamla slalombacken är utmaningen för dagen. 
 Information om loppet
Den 3 september 2021
Norra Klevaliden 13

Danmark
Anmälan stängd
www.huskvarnamtbtour.se
Timing på Svenska Cykelförbundet. Sportstiming är endast ansvarig för registrering.
För resultatfrågor e-post: infomtbtour@gmail.com
1 x 0,6 km (0,6 km)
Startar kl. 14:30
1 x 0,6 km (0,6 km)
Startar kl. 14:46
1 x 0,6 km (0,6 km)
Startar kl. 15:22
1 x 0,6 km (0,6 km)
Startar kl. 14:52
1 x 0,6 km (0,6 km)
Startar kl. 15:13
1 x 0,6 km (0,6 km)
Startar kl. 15:26
1 x 0,6 km (0,6 km)
Startar kl. 15:58
1 x 0,9 km (0,9 km)
Startar kl. 16:29
1 x 0,9 km (0,9 km)
Startar kl. 16:45
1 x 0,9 km (0,9 km)
Startar kl. 16:50
1 x 0,9 km (0,9 km)
Startar kl. 17:13
1 x 0,9 km (0,9 km)
Startar kl. 17:18
1 x 0,9 km (0,9 km)
Startar kl. 17:42
1 x 0,9 km (0,9 km)
Startar kl. 18:27
1 x 0,9 km (0,9 km)
Startar kl. 18:12
1 x 0,9 km (0,9 km)
Startar kl. 17:51
1 x 0,9 km (0,9 km)
Startar kl. 17:54
1 x 0,9 km (0,9 km)
Startar kl. 17:58
1 x 0,9 km (0,9 km)
Startar kl. 18:02
1 x 0,9 km (0,9 km)
Startar kl. 18:08
1 x 0,9 km (0,9 km)
Startar kl. 18:22

 Mer information
Förändringar och nya information kan komma snabbt via PM eller jurykommunikéer. Vi som arrangör gör vårt bästa för att under dessa speciella omständigheter genomföra säkra tävlingar på alla sätt. Hjälp oss genom att dels följa att rekommendationer från folkhälsomyndigheten noggrant och följa de krav som finns på dig som deltagare och medföljande.
 Facebook

This functionality requires the use of 'Statistics and marketing' cookies, which you have now allowed.
Click here to review your cookie settings